BIDARA BABY OIL

RM30.00

Baby selalu menangis? Baby sering menangis malam? Mungkin baby anda kembung perut. Jom atasinya dengan Bidara Baby Oil.

Kebaikannya untuk Si Manja:-

1. Mengatasi kembung perut

2. Membuang angin

3. Memberi keselesaan pada baby

4. Menghangatkan badan baby

5. Membantu baby tidur lebih lena

Category:

Ibu mana yang sanggup tengok baby comel meragam kan ? Nangis tanpa henti. Minum susu taknak. Rupanya sakit perut.. Kembung… Masuk angin.. Mananya baby boleh tidur dan duduk dengan tenang… . Kesian baby. Ibu pun sure tak boleh nak berpantang dengan sennag lenang kalau baby asyik menangis tanpa henti…..

Memperkenalkan , Bidara Baby Oil mampu membuatkan si manja ibu kembali tersenyum. Bidara Baby Oil ini dengan haruman honey dew. Baby tak panas tapi badan rasa selesa sangat. Bau manis takde bau herba. Memang hurmmm..ibu bau pun macam nak terlena. Tenang jer . Diperbuat daripada buah bidara dan minyak kayu putih, produk ini berfungsi seperti minyak telon baby. Hanya perlu sapukan sedikit sahaja ke badan baby, ibu pasti akan nampak si manja lebih selesa dan lebih gembira.

 

 

Produk ini langsung tidak panas ya. Tidak seperti minyak bayi lain yang terdapat di pasaran. Paling best, sebab dia berbau buah tembikai susu (honey dew). Baby anda pasti akan tersenyum dan ibu pasti boleh berpantang dengan lebih selesa

Juga sesuai untuk kanak-kanak. Untuk penggunaan selama 30 hari.

Kandungan: 30 ML

 

TESTIMONI

Weight0.04 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BIDARA BABY OIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *