SET BERSALIN PAKEJ JUMA

RM298.00

Set bersalin yang menggabungkan rawatan asas berpantang dan dicampurkan juga dengan rawatan untuk melangsingkan badan dan bahagian intim wanita. Istimewa untuk wanita yang mementingkan kecantikan selepas bersalin.

Produk-produk dalam set bersalin pakej Juma:

1. Tungku besi

2. Sarung tungku herba

3. Gel mandian azzahra

4. Bengkung ibu

5. Gel Herbal

6. Herbal massage

7. Feminine wash manjakani

8. Intensive toning lotion

9. Bidara Baby Oil

 

TESTIMONI

 

Mommies tengah sarat 7 bulan mengandung? Masih belum ada satu pun lagi produk untuk berpantang? Teringin nak berpantang sendiri tapi susah nak cari set berpantang yang mudah sangat digunakan dan telah digunakan oleh puluhan ribu mommies seluruh Malaysia? Nak set bersalin yang moden tapi masih mengekalkan cara kampung dan tradisional?

Mahukan set bersalin yang lengkap sempurna untuk rawatan dalaman dan luaran ibu sekaligus?

Tak boleh nak telan jamu?

Set bersalin pakej juma boleh membantu mommies!

SET BERSALIN PAKEJ JUMA LENGKAP UTK RAWATAN ASAS BERPANTANG + INTENSIVE TONING LOTION + FEMININE WASH MANJAKANI 

Produk dlm Pakej Juma :-
1. Tungku besi
2. Sarung tungku herba
3. Gel mandian azzahra
4. Bengkung ibu
5. Gel herbal
6. Herbal massage
7. Feminine wash manjakani
8. Intensive toning lotion
9. bidara baby oil

Fungsi Fungsi Produk
💗Utk kecutkan rahim dgn berbengkung dan bertungku
💗Utk kempiskan perut dgn berbengkung
💗Utk bakar lemak di perut, peha dan pinggul dgn berbengkung.
💗Utk tuam badan dgn bertungku, menghangatkan badan, mengeluarkan peluh dan toksin
💗Utk buang angin dgn mandi herba dengan gel mandian azzahra
💗Utk lancarkan pengaliran darah dgn bertungku
💗Utk naikkan seri wajah dgn mandian herba gel mandian azzahra
💗Utk hilangkan bau hanyir darah nifas dgn mandian herba
💗Utk mengurut badan, menghangatkan badan dan membuang angin dgn herbal massage
💗 Untuk disapu ke seluruh badan selepas ibu mandi herba, selepas bertungku dan sebelum berbengkung dgn herbal massage sepanjang hari berpantang
💗Utk mengatasi sakit rengat dgn amalan bertungku
💗Utk mengatasi bengkak susu dgn amalan bertungku secara lembut dan perlahan-lahan di sekeliling payudara
💗Utk berparam dan berpilis dgn gel herbal
💗Sapu param di perut sebelum memakai bengkung
💗Sapu pilis didahi
💗Utk mengelakkan sakit kepala, pening dan mencerahkan pandangan dgn berpilis dengan gel herbal
💗Utk mencuci faraj dari gatal, keputihan dan bau dgn feminine wash manjakani yg perlu dipakai pada hari ke 7 berpantang
💗Utk membantu mengeringkan luka jahitan bersalin dengan feminine wash manjakani
💗Utk slimming dgn lebih cepat dan berkesan dgn intensive toning lotion. Sesuai dipakai pada waktu malam iaitu semasa ibu tak berbengkung.
💗Utk membantu melawaskan pembuangan dgn intensive toning lotion dan gel herbal
💗utk membantu slimming dan lawas pembuangan dgn gel herbal
💗utk menghangatkan badan baby, mengatasi kembung perut baby, memberi baby lebih keselesaan dan membantu baby tidur lena dgn bidara baby oil.

Harga asal RM427.00
Harga pakej RM298.00 sahaja
(JIMAT RM129.00)
.
.
Set Bersalin Pakej Juma KAMI SYORKAN buat ibu2 yg sdg hamil anak sulong, tungku, sarung herba dan bengkung belum ada lagi. Dan masa hamil, ibu naik berat badan dengan agak banyak. So dlm pantang target nak cepat turunkan berat. Selain tu Pakej Juma jgk ada pencuci miss v yg bagus sgt klu ibu ada gatal gatal pd miss v, nak kurangkan keputihan dan atasi bau. Bantu mengeringkan jahitan luka bersalin.

=====
Pakej Juma ialah Pakej Premium = Rawatan Asas Berpantang + Slimming + Rawatan MissV . Manual bertungku dan manual berpantang disediakan dengan setiap pembelian pakej set bersalin.

 

Turutan Berpantang Dgn Nawal 
(Full Set 12 Item)

1. Minum vco bila mommies dah masuk 7 bulan. Minum 1 sudu pg dan 1 sudu malam selepas makan ya. Amalkan sampai ke edd.

2. Bila dah bersalin, mommies mandi herba dulu ya. Mandi dgn air suam tau. Memangla gel mandian azzahra picit jer, tp tetap kena sediakan air suam jg. Mandi dgn air suam wajib buat selama minimum 40 hari pantang.

3. Pakai herbal massage ke seluruh badan. Atau kalau rasa banyak sangat so sapu ke tapak kaki, betis, perut dan leher atau bahu shj. Pastu pakai stokin ya.

4. Pakai gel herbal utk pilis kat dahi.

5. Bertungku lah..Tapi bakar dulu tungku tu atas api slow selama 40 minit. Lagi lama bakar, lagi lama tungku boleh tahan panas. Pastu tutup api. Rehatkan 10 minit. Masukkan tungku dlm sarung herba. Dah boleh bertungku kat perut lama lama. Kat celah peha, tapak kaki, seluruh badan la senang.

6. Pakai gel herbal untuk param kat perut. Gosok rata kat perut tu. Kalau czer, blh pakai jgk kat perut tapi ingat, jangan kena kawasan luka tu ya. Sapu di perut bahagian atas sj.

7. Bengkung. Kalau bersalin normal terus pakai bengkung hari pertama berpantang. Kalau czer, kena tunggu dulu. Eloknya start berbengkung bila dah masuk 7 – 10 hari

8. Natural rose water. Yg ni optional. Taknak pakai pun takpe. Atau boleh juga pakai masa nak checkup baby kat klinik sj. Depends. Sbb rose water ni nak bagi wajah ibu segar, kulit lembap,berseri dan tak kusam. Tp kalau pakai, kena pakai pd step ke 7 ni la ya. Pejam mata dan spray sj ke wajah. Biarkan mcm tu. Pastu pakai bedak baby je, wajah ibu dah nampak cantik terus 😚. Ia juga sesuai spray ke rambut kalau ibu ada masalah keguguran rambut

9. Intensive toning lotion (itl). Pakai waktu malam iaitu selepas ibu dah buka bengkung. Selepas mandi herba waktu maghrib tu. Terus sapu itl ke perut, peha, lengan. Sapuan kena rata tau. Nak lagi elok, sebelum tidur, pakai lagi sekali itl ke tempat td. In shaa Allah badan lg cepat susut.

10. Feminine wash manjakani mommies boleh pakai pada hari ke 7 berpantang ya. Pakai 1 kali sehari je. Tapi kalau czer boleh terus pakai. Ia membantu keringkan luka jahitan, membasmi kuman dan menyegarkan miss v.

11. Ibu boleh menggunakan bidara babyoil ke tubuh baby setiap kali selepas mandi dan sebelum tidur. sapukan ke setiap kaki, betis, dada dan perut dan urut

12. Herba mandian azzahra ibu boleh guna untuk bertangas atau bersauna atau lulur seluruh badan atau untuk mandian ibu. Bertangas digalakkan buat pada minggu kedua atau setelah darah nifas makin kering. Bersauna digalakkan pada minggu pertama berpantang.

❤Mudahkan mommies. Dah cukup lengkap sempurna rawatan berpantang mommies hanya dgn Nawal 😊.

#nawalherbalbeauty

Testimoni

Weight4.00 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SET BERSALIN PAKEJ JUMA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *